Unes 400 families deixen de pagar les bressols a Barcelona en protesta per les retallades

Unes 400 famílies que porten als seus fills a les bressols municipals de Barcelona han deixat de pagar aquest mes de maig la seva quota a l’ajuntament. Ho fan en protesta per les retallades que el govern de Xavier Trias ha fet en la xarxa d’escoles de la ciutat. Volen forçar d’aquesta manera el diàleg amb el regidor d’Educació, Gerard Ardanuy, que fins ara no ha atès les reivindicacions del col·lectiu.

Els pares i mares no abonen els diners al consistori, si no que retenen els diners directament als comptes bancaris de les ampes, dipositant-lo davant notari (aquesta via l’han escollit 117 families) o de forma lliure. De moment l’ajuntament de Barcelona ha deixat d’ingressar uns 120.000 euros.

Les famílies han registrat les cartes referents a la retenció de les quotes al propi ajuntament, a la plaça Sant Miquel, aquesta tarda a les 18h com a primer acte de protesta. Part dels equips de les escoles (educadores, educadores de suport, cuineres, feineres) els acompanyin per donar-los suport. Ara la pilota està al terrat de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i especialment del seu regidor d’Educació, Gerard Ardanuy.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s