Els Mossos de Barcelona, àrea metropolitana i trànsit patrullen amb una quarta part menys de vehicles

La reducció del parc mòbil dels Mossos d’Esquadra arriba a punts preocupants a l’àrea més poblada que vigilen, Barcelona i la seva àrea metropolitana, i a una de les seccions cabdals de la policia catalana, la de Trànsit. Segons dades del departament d’Interior des del 2010 i fins ara els mossos han perdut a la ciutat de Barcelona 49 vehicles, a la regió Metropolitana Nord (Santa Coloma, Badalona, Sant Adrià, etc) 92 i a la Metropolitana Sud (Hospitalet, Cornellà, etc…) 69. Les xifres globals ens diuen que mentre al 2010 la policia podia vigilar tota aquesta zona amb 919 vehicles ara ho fa amb 709, una quarta part menys (un 23,2% concretament).

Les dades de trànsit a nivell de tot Catalunya també són força aclaridores. De 309 s’ha passat a 240 vehicles, 69 menys i un altra 23% de pèrdua percentual.

Reducció cotxes Mossos elspassosperduts

 

Des del 2010 i fins aquest 2013 els Mossos d’Esquadra han passat de tenir un parc mòbil de 2.579 vehicles a un de 2.223. Són 356 menys, la majoria a Barcelona i a la seva àrea metropolitana (210).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s