La Generalitat deixa en mans de l’Ajuntament de Barcelona la inversió del Consorci d’Habitatge

La convocatòria d’actuació del Consorci d’Habitatge de Barcelona compta enguany amb la única aportació del que surti de les arques municipals. Té una dotació pressupostària inicial de 8.114.021,92 euros que es distribueixen de la següent forma:

A) 1.052.207,58 euros amb càrrec a l’aportació de l’Ajuntament de Barcelona al Consorci de l’Habitatge de Barcelona que es destinaran a ajuts per a tots els programes d’aquesta convocatòria.

B) 3.000.000 d’euros amb càrrec a l’aportació de l’Ajuntament de Barcelona al Consorci de l’Habitatge de Barcelona que es destinaran a tots els programes previstos a la convocatòria; d’aquests, 30.000 euros es destinaran prioritàriament per a ajuts a la rehabilitació d’habitatges que s’hagin acollit al Programa de mediació entre propietaris i llogaters del Consorci de l’Habitatge de Barcelona.

C) 487.500 euros amb càrrec a la aportació de l’Ajuntament de Barcelona al Consorci de l’Habitatge de Barcelona per les subvencions que es concedeixin per a la instal·lació d’ascensors al barri de Ciutat Meridiana.

D) 1.935.500 euros amb càrrec a l’aportació de l’Ajuntament de Barcelona al Consorci de l’Habitatge de Barcelona prioritàriament per a la rehabilitació de patologies estructurals.

E) 1.000.000 d’euros amb càrrec a l’aportació de l’Ajuntament de Barcelona al Consorci de l’Habitatge de Barcelona prioritàriament per a la rehabilitació de patologies estructurals i instal·lació d’ascensors als edificis dels barris de Turó de la Peira, Ciutat Meridiana i Trinitat Nova.

F) 489.250 euros amb càrrec a l’aportació de l’Ajuntament de Barcelona al Consorci de l’Habitatge de Barcelona prioritàriament per a la rehabilitació d’edificis del barri de la Barceloneta.

G) 149.564,34 euros amb càrrec a l’aportació de l’Ajuntament de Barcelona al Consorci de l’Habitatge de Barcelona prioritàriament per a la rehabilitació d’edificis del barri de la Bordeta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s