Els resultats del #9N a Barcelona ciutat

Us ofereixo un Excel amb els resultats dels punts de votació del 9N a la ciutat de Barcelona. Si voleu consultar quanta gent va anar a votar al vostre col·legi, quants si/si o si/no hi va haver i els tants per cent corresponents només heu de clickar aquí Resultats locals de Barcelona.

És informació oficial subministrada pel departament de Governació i Relacions Institucionals.

Us linko també la informació que Camilo Baquero ha fet a El Pais amb la informació d’aquest Excel. Una bona anàlisi. També us adjunto la noticia que ha fet Meritxell M.Pauné a La Vanguardia amb aquestes dades.

3 thoughts on “Els resultats del #9N a Barcelona ciutat

  1. Retroenllaç: Los resultados del 9N en Barcelona ciudad, colegio a colegio | 9 de novembre de 2014

  2. Retroenllaç: Els resultats del #9N a Barcelona ciutat | 9 de novembre de 2014

  3. La Generalitat ha donat unes dades amb mínima fiabilitat La manca de cens i de control del recompte dels vots va ser total. Com a exemple, a youtube han penjat un vídeo http://youtu.be/OcfHWMUCMpI mostrant com es va realitzar el recompte en unes taules de Barcelona. Les imatges reflecteixen molt el relaxament total i la falta de serietat. Si això era a Barcelona Ciutat, que va poder ser en ciutats i pobles més petits ?.

    D’altra banda ¿quines són les dades del cens per taula? S’han donat els resultats per escoles. A les cinc de la tarda, a les taules de l’Escola Massana (Barcelona Centre) només hi havia un votant per a les 8 taules i les urnes estaven molt buides. En només 3 hores es van completar fins als 2348 que es donen oficialment? Molt difícil per la poca gent que estava al voltant i que deien anaven a veure el partit de futbol

    La sensació és de tupinada que en res dignifica la imatge democràtica d’Espanya i la UE, de les que de moment forma part Catalunya.

Deixa un comentari